QUI SOM?
L’associació d'Artesans de Saboners de Catalunya es va crear amb un únic objectiu:

Unir esforços per a assolir les competències necessàries i afrontar les principals inquietuds i problemàtiques del nostre sector. Aquesta iniciativa s'ha pogut dur a terme per la possibilitat de disposar un punt de trobada i de diàleg a Montgai,  i una generosa dosis d’il·lusió ens va conduir a impulsar la creació de AASC, l'Associació d’Artesans Saboners de Catalunya, l’any 2010.

Objectius
La Nostra Associació s'ha creat per treballar i assumir els següents objectius:

Facilitar la obtenció del registre sanitari. Les exigències que la normativa vigent ens obliga a complir per a obtindre el registre sanitari, ens dificulta molt poder regular la producció i comercialització del nostre producte, de forma individual, però de forma conjunta és accessible i més viable.

Promocionar l’artesania del sabó. Crear sinergies de treball a tot el territori per a difondre, promocionar i donar a conèixer aquesta activitat.

Promoure el treball de qualitat. L’entitat premia als artesans que han obtingut el carnet d’artesà de Artesania de Catalunya del CCAM.

Mancomunar serveis. La possibilitat de compartir serveis, abarateix costos i simplifica esforços per a obtindre els mateixos beneficis.

Formació: Sempre quan sigui possible, i segons les necessitats dels associats, s'organitzaran dues jornades tècniques a l'any, una a l'abril i l'altra al novembre.

La metodologia: Per desenvolupar els nostres objectius es fan trobades amb tots els socis, on es presenten propostes i de forma assembleària es determinen les solucions i plantegen les sinergies de treball amb grups reduïts.

Contacte: artesanssabonerscatalunya@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada